fbpx

Column Karin Leeuwenhoek: Wine Block

113
Karin Leeuwenhoek is theoloog, vinoloog en communicatiewetenschapper. Ze heeft negentig Italiaanse olijfbomen, maar houdt vooral van wijn – en erover filosoferen. Zie ook haar wijnblog vinoblogie.nl. In iedere editie van WINELIFE Magazine schrijft ze een column. Ik word moe van mezelf. Omdat ik mijn les nog steeds niet heb geleerd. Moe van mezelf. Omdat ik het er tóch nog een keer over ga hebben in deze wijncolumn. Over mijn zielenroerselen en mijn, tja, persoonlijke toestand. Maar dat mag in een column, nietwaar? Laat ik daar maar van profiteren. Want uiten, delen, praten, blíjven praten, dat is de grote uitdaging. Helen door delen. Dat herkennen vast velen. Omdat dit geen Psychologie Magazine is, maar WINELIFE zal ik proberen me enigszins tot mijn wijnleven te beperken. Vorig jaar [...] Voir l'article complet sur WineLife

Autres articles autour du vin